Ekokampaamo EKOvanamo

Kokonaisvaltainen ekokampaamo Espoossa.

Lämpimästi tervetuloa Espoon Olarissa sijaitsevaan ekokampaamooni EKOvanamoon! EKOvanamossa voit nauttia ihanista luonnonmukaisista hiushoidoista, rentouttavasta intialaisesta päähieronnasta tai kokonaisvaltaisesta hiusten energialeikkauksesta. Myös säihkyvät kasvivärit ja lempeät savikirkastukset löytyvät EKOvanamosta.

Henkilökunta

Employee picture

Katariina

Ekokampaajan työ on minulle suuri intohimo ja oma ekokampaamo on täyttynyt unelmani. Nautin erilaisista ekokampaajan töistä ja kouluttaudun niissä jatkuvasti lisää. Minulle on tärkeää palvella sinut rauhassa ajan kanssa ja ekologiset arvot sekä kokonaisvaltaisuus ovat minulle tärkeitä työssäni. Toivon että käyntisi luonani on muutakin kuin vain pelkkä hiustenleikkaus tai värjäys. Ekokampaajuus on minulle ihmisten hoitamista yhtä paljon kuin hiusten laittamista. Nautin siitä, että voin työssäni kohdata ihmisen ihmisenä ja jakaa hyvää ympärilleni. Kauniit hiukset kuvastavat hyvinvointiamme kokonaisvaltaisesti!

Lahjakortit

Ajanvaraus

Peruthan varauksesi viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa, sähköpostiisi tulleen linkin avulla tai soittamalla. Mikäli perut ajan alle 24h ennen varatun ajan alkamisajankohtaa, veloitamme varatusta ajasta 50% hinnaston mukaan laskutuksen kautta.

Yhteystiedot

EKOvanamo sijaitsee Espoon Olarissa aivan Länsiväylän vieressä kerrostalon kivijalassa(sisäpihalla). Matinkylän metroasemalta tai Iso Omena-kauppakeskuksesta pääset helposti ekokampaamoon ylittämällä länsiväylän Olarin suuntaan.

Sijainti

 Ekokampaamo EKOvanamo

 +358445163770

 Piispanpiha 4 F, liiketila 1 02200 Espoo

 ekovanamo@gmail.com

Hinnasto

Työt veloitetaan kuluneen ajan mukaan, joten hinnasto on suuntaa antava ja mm.hiuksen paksuus vaikuttaa lopulliseen hintaan . Hintoihin sisältyy alv 24%. Väripaketeista vähennetään 20€, jos se otetaan ilman hiustenleikkausta.

HiustenleikkauksetHinta alk.
Kampaamoleikkaus
Hiusten siistiminen tai samaan malliin leikkaus. Sisältää pesun.
65,00 €
Mallinmuutosleikkaus
Hiusten leikkaus täysin uuteen malliin, esim. pitkistä hiuksista polkkatukkaan. Sisältää pesun.
75,00 €
Parturileikkaus
Lyhyiden hiusten leikkaus tai siistiminen. Sisältää pesun.
50,00 €
Koneajo
Hiusten ajo koneella, koko pää samalla pituudella.
20,00 €
Otsatukan leikkaus
Otsatukan leikkaus tai nykyisen siistiminen.
18,00 €
Lasten hiustenleikkaus
Lasten hiustenleikkaus. Sisältää pesun.
35,00 €
Pitkien hiusten tasausleikkaus
Pitkien hiusten tasausleikkaus, max 5 cm. Varaa hiustenpesu erikseen lisäpalveluna.
40,00 €
Energialeikkaus
Kokonaisvaltainen hiustenleikkaus intialaisella päähieronnalla(30min.). Sisältää hiustenpesun.
119,00 €
Hiusten pesu ja kuivaus
45,00 €
HiushoidotHinta alk.
Yrttihoito kotimaisista hiusyrteistä
Sisältää hiusten syväpuhdistavan pesun ja hoitonaamion yksilöllisesti valituista kotimaisista hiusyrteistä. Vitamiinipitoiset luonnonyrtit vahvistavat hiuksiasi ja hiuspohjaasi. Erinomainen tuki hiusten kasvatuksen yhteydessä tai rasvoittuvan hiuspohjan tasapainottamiseen. Tuo hiuksille pehmeyttä, elinvoimaa ja kiiltoa luonnosta!
75,00 €
Savihoito hiuksille ja hiuspohjalle
Syväpuhdistava ja hiuspohjaa tasapainottava savihoito tuo hiuksille ja hiuspohjaan mineraaleja maasta. Savihoito sopii hyvin esimerkiksi rasvoittuvan tai ärtyneen hiuspohjan tasapainottamiseen.
75,00 €
Turvehoito hiuspohjalle
Suomalainen hiusturve kosteuttaa kuivaa hiuspohjaa ja tasapainottaa hiuspohjan tulehdustilaa. Turvehoito on erinomainen apu esimerkiksi psoriaasiksen kuivattaman ihon hoidossa.
75,00 €
Merilevähoito
Merilevähoito kosteuttaa ja hoitaa hiuksia tehokkaasti. Syväpuhdistavan vaikutuksensa ansiosta hius usein kirkastuu merilevähoidon jälkeen! Sopii erityisesti kuiville ja taipuisille/kiharoille hiuksille.
75,00 €
HierontaHinta alk.
Intialainen päähieronta
Ayurvedaan pohjautuva pään ja hartiaseudun alueelle sijoittuva hieronta. Intialainen päähieronta rentouttaa kokonaisvaltaisesti ja vilkastuttaa mm. hiustupen aineenvaihduntaa. Tehdään hiusöljyä käyttäen. Hierontapakettiin kuuluu myös hiustenpesu ja kuivaus.
79,00 €
EkokampaamopalvelutHinta alk.
Lyhyiden hiusten savikirkastusraidat ja leikkaus
Savikirkastusraidat tuovat hiuksiin vaaleutta luonnollisesti. Savikirkastuksella hiuksiin tehdyt raidat ovat kuin auringon vaalentamia.
155,00 €
Keskipitkien hiusten savikirkastusraidat ja leikkaus
Savikirkastusraidat tuovat hiuksiin vaaleutta luonnollisesti. Savikirkastuksella hiuksiin tehdyt raidat ovat kuin auringon vaalentamia.
165,00 €
Pitkien hiusten savikirkastusraidat ja leikkaus
Savikirkastusraidat tuovat hiuksiin vaaleutta luonnollisesti. Savikirkastuksella hiuksiin tehdyt raidat ovat kuin auringon vaalentamia.
175,00 €
KasvivärjäyksetHinta alk.
Lyhyiden hiusten kasviväripaketti( sis.leikkauksen)
Sisältää syväpuhdistuksen savella, kasvivärin sekä hiustenleikkauksen.
150,00 €
Keskipitkien hiusten kasviväripaketti(sis.leikkauksen)
Sisältää syväpuhdistuksen savella, kasvivärin ja hiustenleikkauksen.
160,00 €
Pitkien hiusten kasviväripaketti (sis.leikkauksen)
Sisältää syväpuhdistuksen savella, kasvivärin ja hiustenleikkauksen.
175,00 €
Extrapitkien hiusten kasviväripaketti
Sisältää extrapitkien tai paksujen hiusten syväpuhdistuksen savella, kasvivärin ja hiustenleikkauksen.
205,00 €